Diari Més

Successos

Detingut per tocar el cul a una noia al barri de la Granja de Tarragona

El noi, de 20 anys, està acusat d'un delicte d'abús sexual i d'atemptat contra els agents de l'autoritat per resistir-se

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 20 anys va ser detingut ahir al vespre al barri de la Granja de Tarragona per un delicte d'abús sexual després d'haver tocat el cul a una noia jove. L'agressor també està acusat d'atemptat contra els agents de l'autoritat, ja que es va resistir de forma violenta als Mossos d'Esquadra quan aquests van intentar identificar-lo. A més, també va ser multat per no dur la mascareta.

Tot va començar cap a les 20.30 hores de la nit, al carrer Gran Canària, al barri de Ponent. Un grup de persones que es trobaven a la via pública van trucar als Mossos d'Esquadra informant que hi havia dos joves increpant als vianants. Cap allà s'hi va adreçar una patrulla de l'ARRO, i poc després d'arribar van trobar dos joves que coincidien amb la descripció dels testimonis.

Mentre se'ls identificava, un dels dos nois va fugir i els Mossos el van trobar al cap d'una estona amagat darrere uns matolls de la zona. Al principi es va posar molt agressiu i no volia sortir de l'amagatall, tot cridant, insultant i amenaçant als agents de la policia autonòmica.

Un cop els Mossos van aconseguir que sortís per identificar-lo, una noia jove es va acostar i va denunciar que es tractava del noi que li havia tocat el cul mentre passejava pel carrer. És un noi marroquí de 20 anys amb domicili a Tarragona.

Finalment, una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos es va personar al lloc dels fets per procedir al trasllat del detingut a dependències policials, acusat d'un delicte d'abús sexual i d'atemptat contra agents de l'autoritat. En les pròximes hores passarà a disposició judicial.

tracking