Diari Més

Municipal

Tarragona augmenta l'import de les subvencions a les entitats esportives i hi destinarà 135.000 euros

La partida d'ajudes als centres escolars i les AMPA de la ciutat per iniciatives esportives es queda en 8.000 euros

La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona retornarà les quotes dels serveis d'educació i esports que han tancatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha obert aquest divendres, 18 de setembre, el termini per demanar les subvencions per a activitats i a la promoció esportiva local.

Les ajudes es distribueixen en quatre convocatòries diferents que, en total, repartirà 168.000 euros, 42.000 més que la convocatòria de l'any passat, la qual cosa representa un increment del 40%.

La primera de les convocatòries és la de subvencions destinades a clubs i associacions esportives de la ciutat. Aquestes ajudes tenen una dotació total de 135.000 euros. En aquest apartat la conselleria d'Esports ha establert tres programes diferenciats per al lliurament de les subvencions. Un de promoció de l'esport federat i la formació i la promoció de l'esport en edat escolar; un altre programa per projectes com l'organització d'actes puntuals en temes de salut i seguretat així com suport d'activitats de celebració d'aniversaris significatius; i el finalment el programa per la participació en competicions oficials federades.

Des del consistori també s'han previst subvencions als centres d'ensenyament i les AMPA, amb un pressupost total de 8.000 euros. Els esportistes individuals amb resultats significatius també podran optar a una subvenció, a les quals es destinaran un total de 15.000 €.

Finalment també hi ha una partida de 10.000 € destinada als esportistes amb diversitat funcional.

Totes aquelles persones o entitats interessades poden presentar la seva sol·licitud des de l'endemà de la publicació alBOPTdurant els vint dies posteriors, i el termini finalitzarà el 7 d'octubre.

Per a més informació, els interessats es poden dirigir a http://esports.tarragona.cat/subvencions i tramitar-les telemàticament. A més tant els esportistes individuals com els esportistes amb diversitat funcional també poden presentar les sol·licituds a les oficines de l'OMACde l'Ajuntament de Tarragona.

tracking