Diari Més

Policial

Mossos i Guàrdia Urbana desmantellen el principal punt de venda de droga de Campclar

Durant l'operatiu s'han detingut quatre persones, una d'elles menor, i s'han registrat tres domicilis del barri tarragoní

Imatge d'un dels registres a un dels domicilis de Campclar.

Mossos i Guàrdia Urbana desmantellen el principal punt de venda de droga de CampclarMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada d'aquest divendres, agents dels Mossos d'Esquadra, juntament amb membres de la Guàrdia Urbana de Tarragona, han participat en un operatiu antidroga que ha culminat amb la detenció d'una menor i tres homes de 20, 46 i 59 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

Segons la nota que ha fetpública Mossosla investigació es va iniciar ara fa tres mesos i va servir per identificar una parella que liderava un grup criminal i que utilitzava un domicili aCampclarper a vendre drogues, principalment heroïna. La parella també traficava, segons mossos, amb cocaïna.

En l'operatiu d'avui les policies han intervingut 100 grams d'heroïna en roca, 20 grams d'heroïna repartits en monodosis per a la seva venda, 10 grams de cocaïna en roca i 5 grams de cocaïna preparada en dosis.

S'han registrat tres domicilis. Un d'ells era el punt de venda de les drogues, un servia de magatzem i en el tercer on s'ha entrat s'ha localitzat una plantació de marihuana amb 150 plantes, tots els sistemes elèctrics i de ventilació per fer un cultiu intensiu i s'ha comprovat que estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.

En les entrades també s'han intervingut 2.500 euros en efectiu i material divers per al tràfic de drogues.

Segons els Mossos d'Esquadra, amb aquestes detencions s'ha aconseguit desmantellar el considerat com a principal punt de venda de droga de la zona.

Els tres detinguts, un d'ells amb una vintena d'antecedents policials, passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia durant les pròximes hores. Pel que fa a la menor, passarà a disposició de la Fiscalia de menors.

Diners en efectiu localitzats durant els registres.

Mossos i Guàrdia Urbana desmantellen el principal punt de venda de droga de CampclarMossos d'Esquadra

tracking