Diari Més

Societat

Festa per a Tothom celebra el seu trentè aniversari amb una programació marcada per la covid-19

Les activitats lúdiques es faràn a les residències Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador

Imatge de l'edició anterior de la

Festa per a Tothom celebra el seu trentè aniversari amb una programació marcada per la covid-19Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un any marcat per les conseqüències derivades de la pandèmia Covid-19 i que, entre altres, han alterat el calendari festiu de Tarragona, el col·lectiu humà que dona vida i forma a la penya festiva Festa per a Tothom celebra el seu trentè aniversari.

En aquest context, el 30è aniversari de Festa per a Tothom - iniciativa impulsada per la conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona amb la participació i col·laboració des de fa 22 anys de Dow Tarragona- ha adaptat el seu programa d’actes. Així, segons ha explicat la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, «donat que els protagonistes de la penya festiva no podran presenciar els actes de Santa Tecla, l’organització ha decidit que sigui la festa qui vagi fins als membres de Festa per a Tothom».

Sota aquesta premissa, la penya festiva farà pivotar la seva activitat festiva en cinc pilars. El primer d’ells és la realització de tres activitats lúdiques en diferents residències: Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador. Allí, Festa per a Tothom oferirà un espectacle, amb la companyia de la geganta Frida.

Un segon eix fonamental és el que s’ha denominat 'Caixa de la il·lusió'. Es tracta d’un obsequi sorpresa, en forma de caixa amb elements festius, de Festa x Tothom i d’altres, que permeti als seus receptors gaudir i reviure la il·lusió amb què normalment viuen es festes de Santa Tecla.

En tercer lloc, Festa per a Tothom tindrà presència activa durant la lectura del Pregó. Per això, a la plaça de la Font s’habilitarà un espai reservat per a 25 cadires de rodes que seran ocupades per representants de la penya festiva.

El quart pilar consisteix en la gravació d’un vídeo reportatge que resumeixi molt gràficament els 30 anys d’activitats del programa.

I finalment, el cinquè element consistirà en la presència activa a les xarxes socials, que servirà com a eix vertebrador per a la interactivitat dels seus membres amb la Festa Major. Tot plegat tindrà lloc a través de l’etiqueta #FestaxTothom2020oficial.

tracking