Diari Més

Policial

Detenen in fraganti un home quan robava a l'interior d'un cotxe en un pàrquing de Bonavista

L’home, que havia trencat una de les finestres per accedir a l’interior, va intentar fugir corrents

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

detingut, mossos d'esquadra, detenció, delicteMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir ahir un home de 33 anys, de nacionalitat marroquina i veí d’Inca (Illes Balears), com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de vehicle i per una ordre de detenció d’un jutjat de Palma de Mallorca.

L’avís d’un veí al 112 va permetre dues dotacions dels mossos arribar ràpidament a un pàrquing situat al barri tarragoní de Bonavista. Segons el testimoni, un individu es trobava al pàrquing mirant l’interior de diversos cotxes.

Els agents, en arribar, van començar a fer recerca i van sorprendre un home que estava amb mig cos dins d’un cotxe que presentava la finestra posterior trencada. Quan l’home es va adonar de la presència de la patrulla va sortir ràpidament del cotxe, va llençar una motxilla al terra i va fugir corrents.

La segona patrulla que s’havia adreçat a l’incident el va interceptar i detenir. A la motxilla que havia llençat portava dos tornavisos, dues claus angleses, unes tenalles, dues varetes utilitzades habitualment per forçar panys de cotxes, una tros de mànega i una garrafa buida.

A més, al detingut li constava una ordre de detenció d’un jutjat de Palma de Mallorca.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció amb funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking