Diari Més

BASF destina la subvenció a les festes de Santa Tecla a quatre menjadors socials de Tarragona

Els 25.000 euros que habitualment es dedicaven a les festes s'han canalitzat, d'acord amb l'ajuntament, al menjador de Bonavista, Taula Amiga, Càritas i Creu Roja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa BASF ha signat un acord amb l'Ajuntament de Tarragona per a destinar els 25.000 €, que cada any es destinaven a actes culturals de Santa Tecla, a reforçar les entitats del sector social en aquests temps de pandèmia i «de situació de risc d'exclusió», indica l'empresa en un comunicat.

En col·laboració amb la Conselleria de Serveis Socials del consistori tarragoní, l'empresa ha canalitzat aquesta donació a quatre menjadors socials que actualment estan donant suport a les famílies que ho necessiten. Aquests quatre centres són el menjador social de Bonavista, Taula Amiga, Càritas i Creu Roja.

Entre aquestes quatre entitats, setmanalment, reparteixen aliments per a un total de 3691 persones a Tarragona. Una xifra que s'ha incrementat notablement a conseqüència de la pandèmia.

El nou director del centre de producció de Tarragona,BenjaminHepfer, afirma en el mateix comunicat que «per a la companyia és un orgull poder ratificar el compromís amb el territori i adaptar-lo al moment actual. Sabíem que aquest era un any excepcional i per això era important repensar accions com aquesta».

Responsables de BASF i l'Ajuntament de Tarragona

BASF destina la subvenció a les festes de Santa Tecla a quatre menjadors socials de TarragonaBASF

tracking