Diari Més

Convoquen una cadena humana a la Rambla Nova per reclamar millores a les escoles

Un grup de mares i pares agrupats a '10 a fora 10 a l'aula' reclama la reducció de les ràtios i l'ampliació de personal i instal·lacions

Imatge del lema del cartell de la convocatòria.

Convoquen una cadena humana a la Rambla Nova per reclamar millores a les escoles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu '10 a fora 10 a l'aula' que aplega pares i mares d'escolars del Camp de Tarragona ha convocat per aquest dissabte una acció de protesta a la Rambla Nova de Tarragona.

L'acció, que es farà el dissabte 19 de setembre a les 18.30 h, consistirà en una cadena humana que s'iniciarà al Balcó del Mediterrani i que vol allargar-se al llarg de les coques de la rambla tarragonina.

Els organitzadors han explicat que la protesta seguirà les indicacions de seguretat establertes i per això demanen que les persones que vulguin participar-hi prèviament s'inscriguin al web 10afora10alaula.cat.

Segons aquest grup de mares i pares, «des de la Generalitat no s'estan posant els mitjans adequats i la responsabilitat i feinada és per les direccions dels centres escolars, el professorat i els nostres fills i filles. Davant d'això no ens podem estar quietes i callades, esperant a veure com acabem, aguantant més confinaments i morts».

MÉS INFORMACIÓ

El col·lectiu de mares i pares d'alumnes '10 a fora, 10 a l'aula' revindica una «tornada a l'escola segura»

tracking