Diari Més

Turisme

Els set càmpings de la ciutat de Tarragona tanquen «la pitjor temporada de la història»

Calculen que el descens de clients ha estat del 40% a causa de la crisi sanitària

Imatge de la zona de Tamarit, a Tarragona.

Els set càmpings de la ciutat de Tarragona tanquen «la pitjor temporada de la història»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que les xifres anuals definitives no se sabranfins almes d'octubre, els setestablimentsque integren l'agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat ja consideren aquesta com la «pitjor temporada de la història».

Els responsables dels establiments lamenten que, «malgrat l'enorme esforç realitzat i la il·lusió que havíem posat per remuntar la temporada», lacaigudade clients finalment ha estat de prop del 40%.

El seu president, AgustíPeyraargumentava que les xifres s'havien pogut «maquillar», gràcies a «l'augment del visitant nacional, amb reserves d'última hora i molta rotació», però el descens dels clients internacionals ha estat molt més acusat, «amb una baixada mitjana que gairebé el 70% que fins i tot ha estat més alta en el cas dels turistes alemanys i holandesos (80%)». Dos delsmercatsmés importants pels establiments tarragonins.

Pel que fa a la tipologia d'allotjament, «la demanda més granha correspost albungalowimobilhome, sens dubte els grans protagonistes d'aquestes vacances». En aquest sentit, l'agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat reitera la seva petició de suport a les administracions en matèria urbanística, «per poder modernitzar les seves instal·lacions de manera sostenible i guanyar en competitivitat».

L'agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat està integrada pels set establiments del terme municipal de Tarragona: LasSalinas, Platja Llarga,LasPalmeras, Torre de laMòra, TamaritBeachResort,TrillasPlatja Tamarit i Caledònia.

tracking