Diari Més

Policial

Desallotgen tres pisos ocupats al carrer Ferrers de Tarragona

En l'operatiu conjunt entre Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra s'ha detingut una persona per un delicte de violència de gènere

Una agent de la Guàrdia Urbana precintant l'entrada de l'edifici desallotjat a la Part Alta de Tarragona.

Desallotgen tres pisos ocupats al carrer Ferrers de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han iniciat a primeríssima hora del matí un dispositiu al carrer Ferrers contra l'ocupació d'habitatges a la Part Alta de Tarragona. Segons ha pogut saber Diari Més, l'operatiu ha començat ben entrada la matinada per una ordre del Jutjat d'Instància número 3 de Tarragona i continua obert.

Segons han confirmat fonts consistorials, s'han desallotjat tres persones que havien ocupat diversos habitatges del número 7 del carrer Ferrers. Una d'aquestes persones ha quedat detinguda perquè havia trencat una ordre d'allunyament per violència de gènere. Concretament, hi havia ocupats la planta baixa, el primer pis, el tercer i un magatzem soterrani.

El propietari s'ha fet càrrec de l'edifici i es procedirà a tapiar els pisos per evitar futures ocupacions.El problema dels ocupes a la Part Alta fa temps que preocupa als veïns de Tarragona per la inseguretat que comporta al barri.

En el dispositiu hi han participat cinc dotacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona (tres de seguretat ciutadana, una de proximitat i una de trànsit) en coordinació amb cinc dotacions més del Cos de Mossos d’Esquadra (dues dotacions de seguretat ciutadana i tres equips de l'ARRO). També han estat presents dues funcionàries judicials.

Imatge de l'operatiu.

Gran dispositiu policial al carrer Ferrers contra l'ocupació d'habitatgesDiari Més

tracking