Diari Més

Política

Carles Castillo s'acomiada del Parlament amb una crida a «rebel·lar-se contra les trinxeres»

El diputat tarragoní, que va trencar el carnet socialista, dona les gràcies al partit d'Iceta per haver-li «ensenyat i donat tot»

Carles Castillo, en una de les intervencions en la comissió d'Interior | ACN

Carles Castillo s'acomiada del Parlament amb una crida a «rebel·lar-se contra les trinxeres»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoní Carles Castillo s'ha acomiadat aquest dijous del Parlament com a diputat amb una crida a tornar a la política, a «rebel·lar-se contra les trinxeres i posar en valor l'empatia». El fins ara parlamentari va trencar amb el carnet del PSC la setmana passada per la «deriva» que considera que ha pres el partit i aquest ha estat el seu darrer ple. Castillo ha donat les gràcies als socialistes catalans per haver-li «ensenyat tot» i haver-li donat «absolutament tot».

«Ha estat un honor treballar-hi», ha expressat Castillo, que ha admès que li sap greu deixar «una mica a mitges» la comissió d'investigació sobre IQOXE. I ha acabat amb un darrer missatge per a la resta de diputats: «Portin-se bé, els seguiré per la tele».

Castillo s'ha mostrat agraït amb el territori que l'ha acollit quan han fet viatges, administracions locals i sindicats amb qui ha tractat durant la seva tasca com a parlamentari. D'altra banda, ha donat les gràcies als treballadors del Parlament per haver-li «facilitat la feina», «als cambrers, parlin l'idioma que parlin» i als companys de grup parlamentari.

tracking