Diari Més

Política

Dídac Nadal es dona de baixa del PDeCAT però continuarà de portaveu de Junts per Tarragona com a independent

El regidor no renuncia a que JxCat i el PDeCAT arribin a un acord «al més aviat possible»

Imatge de la reunió del Comitè Executiu Local PDeCat i del Grup Municipal de JuntsxTGN.

Nadal deixa el PDeCAT però no s'incorpora al partit de PuigdemontCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha comunicat aquest dimecres que s'ha donat de baixa del PDeCAT però que continuarà de portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Tarragona com a independent. El regidor diu que no renuncia a la idea que JxCat i el PDeCAT, «que en definitiva tenen objectius comuns», arribin a un acord «al més aviat possible». «Tots i totes són la nostra gent i no escullo entre la meva gent», ha manifestat. Nadal ha insistit que la prioritat del grup municipal és la ciutat i que des del primer dia han treballat amb persones que actualment continuen apostant pel PDeCAT i amb altres que han optat per sumar-se a JxCat. «Volem continuar teixint complicitats amb totes elles, sense haver d'escollir», ha dit.
Dídac Nadal ha manifestat que Junts per Tarragona continuarà treballant amb els associats del PDeCAT i al costat de Puigdemont, i ha constatat que la formació des de bon principi «ha superat lògiques de partit per posar Tarragona per sobre i per damunt de tot».

En un comunicat conjunt, el Partit Demòcrata (PDeCAT) a Tarragona i el Grup Municipal de Junts per Tarragona han lamentat la situació actual i han condemnat que no s'hagi arribat a un acord per part dels diferents actors.

El president local del PDeCAT, Oriol Vázquez, ha dit que tan ell com la secretària d'organització del partit a Tarragona, Irene Mallol, han decidit esperar a conèixer en detall les línies d'actuació del PDeCAT i de Junts per Catalunya per prendre una decisió final.

tracking