Diari Més

Infraestructures

El velòdrom de l'Anella Mediterrània tindrà una pista de patinatge al seu interior

La nova infraestructura no afectarà la pista destinada al ciclisme

Vista exterior del velòdrom on es construirà la nova pista.

El velòdrom de l'Anella Mediterrània tindrà una pista de patinatge al seu interiorGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha licitat la construcció d’una pista de patinatge a l’interior del velòdrom de l’Anella Mediterrània. El cost de l’operació és de 38.113 euros i les obres aniran a càrrec de l’empresa Auxiliar de Firmes yCarreteras. El projecte estarà enllestit en «tres o quatre setmanes», a partir de l’inici de les obres, va informar a aquesta redacció María José López, regidora d’Esports. López va dir que, «després d’una gran demanda per part dels clubs de la ciutat, aquest govern va aconseguir contractar la redacció d’un projecte que permetrà a aquests clubs practicar el seu esport d’una manera segura i no al mig del carrer».

Per altra banda, López va explicar que «l’obra consisteix en la construcció d’una nova pista, que tindrà una amplada total de 6.20 metres, amb un pendent transversal aproximat d’un 1% que arrancarà a nivell del límit del carril d’acceleració existent del velòdrom i baixarà cap a la pista poliesportiva interior». La regidora va recalcar que «en cap moment es tocarà l’actual pista de ciclisme en pista ni la pista poliesportiva que està al centre». Amb la nova pista «donarem una major polivalència a l’actual equipament esportiu municipal».

La regidora va comentar que la pista de patinatge es posarà «a disposició de tothom però, com en la resta d’instal·lacions municipals de Tarragona, tindran prioritat els clubs de la ciutat», segons va indicar la responsable de l’àrea d’Esports.

tracking