Diari Més

Ricomà diu que Santa Tecla és compatible amb la situació actual

El regidor felicita les entitats que «han treballat amb l’Ajuntament»

L'alcalde i regidor de Cultura va assegurar que per al correcte desenvolupament de tots els actes programats «caldrà ser ferms».

Ricomà diu que Santa Tecla és compatible amb la situació actualAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor de Cultura i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va mantenir ahir dimarts una reunió amb les entitats del Seguici Popular, els músics tradicionals, les colles castelleres i les principals entitats, associacions i col·lectius organitzadors d’actes de les festes de Santa Tecla per tal d’agrair-los la feina duta a terme en els darrers mesos per a l’elaboració «d’una programació compatible amb la situació actual».

Les diferents propostes seran presentades públicament en el decurs de la setmana vinent, segons va informar l’Ajuntament. Ricomà va destacar l’esforç dut a terme «entre tots» i «l’oportunitat, una vegada més, de sentir-nos corresponsables d’una festa segura». El màxim responsable de l’àrea de Cultura va comentar que «l’única manera que Santa Tecla sigui tan exitosa com Sant Magí, és amb la corresponsabilitat de tothom, de les entitats, la resta de tarragonins i tarragonines i l’Ajuntament». «Sols, no podrem fer-ho», va subratllar l’alcalde de la ciutat.

Ricomà va voler deixar «ben clar» que per al correcte desenvolupament de tots els actes programats «caldrà ser ferms i actuar si es dona alguna situació que no compleixi amb les normatives establertes». A més, va declarar que «no permetrem cap mena d’actitud que sobrepassi les línies vermelles que marquen els protocols i plans de represa sanitaris vigents».

tracking