Diari Més

Successos

El menjador social de Bonavista ha patit un acte vandàlic aquesta matinada

En arribar els responsables, s'han trobat amb els panys tapats amb cola, fet que els ha impedit començar la seva tasca a l'hora prevista

Façana del menjador Social Joventut i Vida de Bonavista.

El menjador social de Bonavista ha patit un acte vandàlic aquesta matinadaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Menjador Social Joventut i Vida de Bonavista s'ha trobat, aquest matí, amb els panys de les portes d'entrada al seu local tapats amb cola. Segons explica la responsable de l'entitat solidària, Raquel Quílez, «no hem pogut entrar al menjador fins a les 9.30 hores, quan normalment a les 8 del matí ja estem cuinant per poder donar menjar a moltíssima gent». Finalment han pogut entrar fent un forat amb una radial i ara es troben a l'espera de què l'assegurança els canviï els panys.

Quílez, que ja ha posat la denúncia als Mossos d'Esquadra, desconeix si es tracta d'una gamberrada o d'un acte fet a propòsit per algú que no vol que el menjador dugui a terme la seva labor social. En tot cas, lamenta que ha estat molt «desagradable, ja que portem 13 anys aquí i mai havíem tingut cap problema, al contrari, col·laboració total per part dels veïns del barri».

Tot i haver començat la jornada una mica més tard, Quílez celebrava que podran alimentar igualment als més necessitats de la ciutat. A les 10 hores han repartit la primera tanda de lots d'aliments, a les 13 hores el menjar cuinat i a les 14 hores, novament, més lots d'aliments. Diàriament, segons la responsable de l'entitat, poden arribar a donar menjar a 300 persones i avui, com cada dimecres, també van a donar el sopar als sense sostre de la Part Alta, amb la qual cosa els beneficiaris augmenten fins als 370, aproximadament.

Per la seva banda, l'Associació de Veïns de Bonavista ha denunciat l'acte vandàlic que ha patit el menjador social, qualificant-lo d'«inadmissible», i ha posat en valor la seva tasca.

tracking