Diari Més

Patrimoni

L'Ajuntament destinarà 12.000 euros a fer actes de Tarraco Viva per 'streaming'

El festival de recreació històrica es farà aquest any a inicis del pròxim mes d’octubre

Imatge d'arxiu d'una recreació a l'Amfiteatre en l'edició de l'any passat de Tarraco Viva.

L'Ajuntament destinarà 12.000 euros a fer actes de Tarraco Viva per 'streaming'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de recreació històrica Tarraco Viva es farà aquest any a inicis del pròxim mes d’octubre, després que la pandèmia de la covid-19 obligués al seu ajornament. L’edició d’aquest any serà molt diferent a les anteriors a causa, precisament, de la necessitat d’adoptar mesures de seguretat per evitar infeccions per coronavirus. L’Ajuntament no ha volgut renunciar a la celebració d’un festival que s’ha convertit en una de les convocatòries culturals més importants de la ciutat i ha buscat fórmules alternatives. És per aquest motiu que ha decidit utilitzar la tecnologia per fer arribar bona part de les activitats programades mitjançant la realització per streaming. L’Ajuntament destinarà prop de 12.000 euros a aquesta iniciativa que permetrà que Tarraco Viva vagi més enllà dels escenaris on es duran a terme les recreacions històriques.

Per altra banda, l’Ajuntament destinarà prop de 15.500 euros a la dinamització i gestió del festival en l’entorn digital i una quantitat pròxima als 2.500 per publicitar la seva celebració.

Tot que l’àrea de Patrimoni municipal no ha donat a conèixer el programa de Tarraco Viva, el regidor Hermán Pinedo va avançar recentment que la utilització de les xarxes socials i de la tecnologia «permetrà que el festival arribi a tots els llocs del món». És probable que alguns espectacles de Tarraco Viva es facin aquest any en ciutats com ara Roma.

tracking