Diari Més

El marxandatge de Santa Tecla ja està a la venda

Es pot adquirir al Mercat Central i al de Torreforta

Imatge de la parada amb productes festius al Mercat Central.

El marxandatge de Santa Tecla ja està a la vendaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta venen des d'avui els productes de Santa Tecla 2020.S'oferiran fins a un total de 18 productes festius, entre els quals destaquen la bossa, diferents figures de goma dels elements del Seguici Popular, el Barrilet, llibres o la samarreta de festes.

Aquest any, l’element més popular del marxandatge de festes guanya especial rellevància ja que amb la venda de cada samarreta es destinarà un euro a La Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la lluita contra la covid-19.

El marxandatge d'enguany es podrà comprar fins al 12 de setembre i tindràpreus especials, amb descomptes que van dels 0,50 als 3 euros. Per beneficiar-se dels descomptes només caldrà presentar els tiquets de les compres que s’hagin realitzat a les diferents parades, superiors a 5 euros.

Els horaris dels punts de venda seran els següents: al Mercat Central (parada La Teca i la Meca) de dilluns a dissabte, de 8.30 a 21 h; al Mercat de Torreforta, de dijous a dissabte, de 8.30 a 14 h i també de 17:30 a 20:30 h els divendres.

Els membres de la Fundació Topromi seran els qui gestionin i atenguin els punts de venda del marxandatge festiu.L'entitat treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

tracking