Diari Més

Policial

Els Mossos eviten a temps l'ocupació il·legal d'un pis a la Via Augusta

Es tracta de dos dels ocupes desallotjats del Serrallo el passat dijous

Misattge que han posat els veïns per evitar noves ocupacions.

Els Mossos eviten a temps l'ocupació il·legal d'un pis a la Via Augusta de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van poder evitar a temps l'ocupació ahir d'un habitatge de la Via Augusta de Tarragona. Els fets van ocórrer al migdia, quan dos joves van entrar al 1r 3ª del número 28 del carrer d'entrada a la ciutat. Els agents van rebre l'avís d'un dels veïns de l'escala i quan van arribar es van trobar els dos ocupes pintant l'interior del pis.

En identificar-los, els Mossos van veure que es tractava de dos dels 34 ocupes que dijous van ser desallotjats del conflictiu número 2 del carrer Sant Andreu del Serrallo, conegut popularment com a Rancho Grande. Se'ls imputa un delicte d'ocupació il·legal.

Els veïns es mostren atemorits pels fets i així ho han fet saber alguns a través de les xarxes socials, on asseguren la inseguretat que es viu a la zona.

Després de l'episodi al número 28 de Via Augusta, els propietaris van col·locar un cartell a la porta del 1r 3ª en el que s'hi pot llegir: «L'ocupació sense autorització d'un immoble, habitatge o edifici aliens constitueix un delicte d'usurpació tipificat a l'article 245 del Codi Penal. L'accés indegut a l'interior d'aquest habitatge serà comunicat immediatament als Mossos d'Esquadra o a la Guàrdia Urbana a l'efecte de procedir al desallotjament de les persones que es trobin al seu interior». Un missatge per espantar els possibles nous intents d'ocupació. A més, també es van segellar els dos panys de la porta amb massilla.

Els fets van ocórrer diumenge al migdia al número 28 de la Via Augusta.

Els Mossos eviten a temps l'ocupació il·legal d'un pis a la Via Augusta de TarragonaCedida

tracking