Diari Més

Pau Ricomà, demana la col·laboració ciutadana per frenar la pandèmia de la Covid-19 a la ciutat

L'alcalde de Tarragona ha demanat « la col·laboració de tots», en un vídeo publicat a les xarxes de l'Ajuntament

«Us demano la col·laboració de tots», ha dit l'alcalde en un vídeo publicat a les xarxes de l'Ajuntament

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, demana la col·laboració ciutadana per frenar la pandèmia de la Covid-19 a la ciutat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, ha demanat aquest diumenge als tarragonins «la col·laboració de tots» a través de les xarxes per evitar la propagació del virus a la ciutat.

Ricomà ha recordat que Tarragona està qualificada en color taronja«això vol dir que estem en risc alt». L'evolució de la pandèmia en les darreres setmanes ha estat negativa ja que «poc a poc, hem passat d'un color verd a un de risc».«Tarragona ara mateix es troba en un risc de contagi de 145 però, si arriba a 200, estarem a un risc molt alt», ha mencionat.

L'alcalde ha parlat també sobre la tornada a les escoles i ha advertit de la problemàtica que pot significar: «Que els nens tornin a escola és un problema per tota la societat perquè pot suposar una ralentització de l'economia».

Evitar reunions de més de 10 persones

Ricomà ha volgut destacar la certa relaxació que s'esta veient per part de la societat i, entre altres mesures, demana evitar le reunions «de més de deu persones».

L'alcalde de Tarragona ha explicat que, a partir de demà, començaran a preparar mesures per controlar la propagació del virus: «Aquesta setmana tots treballarem a la vegada per aturar aquesta pandèmia perquè la situació podria ser molt complicada»

https://twitter.com/tgnajuntament/status/1297479138123620352?s=21

tracking