Diari Més

Educació

Adjudicades les obres de millora a l'escola de Sant Salvador

L’AMPA del centre ja va reclamar les reparacions el passat mes de març

Façana de l'Escola Sant Salvador, Tarragona.

Escola Sant Salvador, TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona va adjudicar ahir les obres de reparació de l’Escola Sant Salvador, del barri del nord de Tarragona. Tant l’equip directiu com l’Associació de Pares i Mares (AMPA) del centre ja van reclamar, el passat mes de març, l’arranjament del sostre, en el qual s’hi produïen goteres quan plovia, així com el canvi de les finestres i la reparació de la façana.

El problema de les finestres va quedar palès quan, el passat 25 de febrer, hi va haver un incident a l’empresa Carburos Metálicos, que finalment no va esdevenir cap fuita tòxica, ja que es tractava simplement de vapor d’aigua. Aquell cop no van poder tancar les finestres i la seguretat d’alumnes i professors estava en joc.

El primer dels lots, que és la impermeabilització de la coberta, ha estat adjudicat per 25.325,30 euros a l’empresa TRADICTUS. El segon lot, que es tracta de les actuacions sobre la façana de l’edifici annex I i fixació d’equipaments esportiu, s’ha adjudicat 19.415,18 euros a la companyia Arquibulding, Construcció i Rehabilitació, SL.

En total, el valor estimat del contracte no arriba a 40.000 euros i està previst que aquestes millores estiguin enllestides en menys d’1 mes, just quan començaran, si la pandèmia de la covid-19 ho permet, les classes. En total s’han rebutjat fins a tretze ofertes, set pels treballs del sostre i sis pels treballs de la façana i canvi de finestres.

tracking