Diari Més

Sant Magí

Les quatre colles castelleres fan una entrada simbòlica a la plaça de les Cols

Han enlairat globus amb el color sde la seva camisa per simbolitzar els castells que havien d'aixecar durant la diada castellera

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les quatre colles castelleres han fet aquest matí una entrada simbòlica a la plaça de les Cols, ja que enguany no se celebrarà la diada castellera de Sant Magí. La Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo han fet el recorregut acompanyats dels grallers fins als peus de la Catedral.Després el president, el cap de colla, dos grallers i dos menuts de la canalla de les quatre colles han enlairat globus amb els colors de la seva camisa per simbolitzar els castells que s’havien d’aixecar en la diada.

La pandèmia del coronavirus ha obligat a que el programa de la festa d'estiu de la ciutat hagi vist reduït el nombre d'actes. Tot i això, s'han mantingut alguns dels més tradicionals adaptats als nous protocols marcats per la covid-19.

Durant el matí d'aquest dimecres, moltes persones s'han acostat al Portal del Carro per visitar Sant Magí. L’espai estarà obert ininterrompudament fins a les 20 hres. Els tarragonins hauran d'accedir pel carrer de l’Arc de Sant Llorenç i sortir pel carrer de l’Escorxador. L'aforament està limitat i és obligatori l’ús de mascareta.

Membres de les colles castelleres al Pla de la Seu.

Les quatre colles castelleres fan una entrada simbòlica al Pla de la SeuMireia Pallejà

tracking