Diari Més

Judicial

Vuit anys de presó per un home per apunyalar a la seva exparella a Tarragona

L'agressió es va produir el 4 de gener de l'any passat en un parc de la ciutat

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona.

justicia audiencia judici tarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a un home a vuit anys i mig de presó per un intent d'assassinat en haver malferit amb un navalla a la seva exparella en un parc de Tarragona.

Segons la sentència de la Secció Quarta de l'Audiència de Tarragona, s'apliquen els atenuants d'embriaguesa per alcohol i cocaïna i de reparació del mal -el penat va demanar perdó a la víctima després de malferir-la- i els agreujants de parentiu i de violència de gènere.

A més, la sala imposa al condemnat una ordre d'allunyament de 1.000 metres durant deu anys; la prohibició de comunicar-se amb la dona de cap manera pel mateix període i, en concepte de responsabilitat civil, una indemnització de 23.430 euros.

Com a conseqüència de l'atac amb una navalla, la dona va estar dos dies a la unitat de vigilància intensiva de l'hospital, nou dies més ingressada i va trigar 143 a curar-se les ferides, de les quals li han quedat tres cicatrius.

L'agressor, de 42 anys en el moment dels fets i la víctima, de 43, van ser parella durant nou anys, però al juliol del 2018 ella el va deixar i ell no va acceptar aquesta ruptura.

La dona freqüentava un parc poc il·luminat, pròxim al seu domicili, per passejar al seu gos i, al vespre del 4 de gener de l'any passat, l'agressor la va esperar allí i li va retreure que tingués una altra parella. De manera sorprenent, l'home va treure una navalla oculta sota la seva roba i la hi va clavar una sola vegada a la panxa.

Es dóna el cas que l'agressió va ocórrer molt prop d'un CAP, per la qual cosa la dona va poder rebre auxili de seguida.

tracking