Diari Més

Hostaleria

Veïns del centre de Tarragona denuncien deficiències en alguns establiments de restauració

L’AVV Tarragona Centre ha traslladat les queixes a l’Ajuntament

Foto feta pels veïns del centre per denunciar que els clients d'alguns bars ocupen les voreres.

Veïns del centre de Tarragona denuncien deficiències en alguns establiments de restauracióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns Tarragona Centre ha enviat a l’Ajuntament una denúncia que recull una sèrie de queixes de diversos veïns de la zona sobre certes irregularitats i deficiències d’alguns establiments d’hostaleria, principalment relacionades amb el soroll fins altes hores de la nit i l’ocupació de les voreres les taules i cadires dels negocis.

En primer lloc, la denúncia recull que en un bar del carrer Governador Gonzàlez, «els clients causen molèsties als veïns, ja que es perllonguen a nivells alts fins a l’hora del tancament. També es queixen els veïns de l’ocupació de les voreres en moments puntuals per part dels clients i que dificulten el pas als vianants».

La segona queixa va enfocada als bars del carrer Soler. Segons la denúncia, «hi ha un elevat nivell de soroll causat igualment per els clients de les taules». A més, critiquen que s’aprofita l’aparcament reservat per Correus per aparcar altres vehicles que no ho tenen permès. Sobre això, lamenten que «A la tarda els vehicles hi són fins que es tanquen les terrasses. A més, malgrat tenir espai al mig del carrer, tenen ocupada part de la vorera amb taules i cadires, estiguin ocupades o tan sols com a lloc d’emmagatzematge».

Finalment, els veïns denuncien que a la cafeteria del número 7 de plaça Corsini, a causa del poc espai, no es mantenen les distàncies de seguretat entre les taules i tampoc es desinfecten les cadires. Com que és establiment d’autoservei, els denunciants es queixen que no es retiren les restes de menjar de les taules fins que n’hi ha unes quantes de brutes i, mentrestant, els coloms s’hi posen a menjar el que ha sobrat. Finalment, i també referint-se a aquest establiment, critiquen que «com que en cada consumició et posen tovallons de paper, aquests fan cap al terra de tot l’entorn, sense que es faci neteja fins al tancament de la cafeteria. Caldria suggerir, a més de l’anterior, posar papereres a cada taula i fer-ho extensiu a la resta de terrasses, ja que la majoria de tovallons van al terra de la plaça».

tracking