Diari Més

Esgotades les entrades per al concert d'aniversari del Minipop amb Carlos Sadness i Suu

La festa se celebrarà aquest dijous al Camp de Mart

Imatge del concert de Carlos Sadness, l'edició passada.

Esgotades les entrades per al concert d'aniversari del Minipop amb Carlos Sadness i SuuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Minipop celebrarà el seu desé aniversari aquest dijous amb totes les entrades esgotades per al concert que oferirà Carlos Sadness i Suu. Ja fa quasi dues setmanes que es van omplir les 700 localitats al Camp de Mart.

L’obertura de portes es farà a les set de la tarda, dues hores abans de l’inici del concert, per tal d'evitar aglomeracions. Durant aquest temps, el públic podrà gaudir de dues sessions de contacontes en anglès de la Martina Kids’n’us amb aforament limitat (a les 19.15 h. i a les 19.45 h.) i de la selecció musical de dj Poppy (a partir de les 20 h.). A les nou començarà l’actuació de Suu i a les 22.30 pujarà a l’escenari Carlos Sadness.

El públic podrà entrar a l’auditori del Camp de Mart des de les set de la tarda fins a les deu de la nit, quan ja no es podrà accedir al recinte. L’accés estarà dividit en dues entrades, una per la banda del Col·legi Sant Pau i l'altra per la part central dels jardins.

Serà obligatori l’ús de mascareta per entrar al recinte i durant tot l’espectacle. Una cop validades les entrades i passat el control de temperatura, un acomodador acompanyarà a les persones assistents fins als seients, que s’assignaran per ordre d’arribada.

tracking