Diari Més

Turisme

El Càmping Trillas obrirà una part del complex turístic durant tot l'hivern

Serà el primer cop en els seus gairebé 60 anys i estudia si serà rendible fer-ho completament

Vista aèria del Càmping Trillas Tamarit,que estudia obrir tot el complex durant aquest hivern

El Càmping Trillas obrirà una part del complex turístic durant tot l'hivernGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Càmping Trillas de Tamarit ha decidit, arran de les conseqüències econòmiques de la pandèmia, obrir una part del complex durant tota la temporada d’hivern, un fet històric que no ha ocorregut d’ençà que van obrir l’any 1961.

«Volem arreglar una mica aquesta temporada, tant a nivell de facturació com per tots aquells treballadors fixos discontinus que han treballat menys, per poder compensar-los una mica», explica el director, Roger Trillas. No obstant això, són conscients que, si la resposta no és bona, la situació empitjoraria, lluny de millorar-la. «Tenir les instal·lacions obertes, encara que només sigui una part suposa molts costos fixos», reconeix Trillas.

Tot i que la obertura d’una part del complex turístic és segura, els propietaris del càmping estudien si seria rendible obrir-lo al complet. Per això han decidit fer una enquesta entre els seus clients, per tal de saber què n’opinen. La pregunta que han fet als turistes és: «Estaries interessat a venir durant l’hivern?».

En total hi havia 5 opcions, les quals han respost les 200 famílies que, de moment, hi han participat. Més de la meitat, un 51%, han dit que «Sí, tot l’hivern», un 30% ha respost que «No», un 14% ha dit que «Sí, fins al pont de la Constitució», un 5% ha respost que «Sí, fins a Tot Sants» i, finalment, només un 1% ha optat per la resposta de «Sí, fins després de Reis». Tot i que un 30% assegura que no vindria, guanya amb diferència la resposta afirmativa i, a més durant tot l’hivern, uns resultats que Trillas considera «millors del que esperàvem».

Segons Trillas, encara no s’ha decidit aquesta obertura completa de les instal·lacions i assegura que informarà els clients l’11 de setembre. El director del complex assenyala també que, obrir a l’hivern, implica estar preparat, és a dir, fer una sèrie d’inversions en allò que fins ara no havia estat necessari, com per exemple en calefacció.

tracking