Diari Més

Salut

Nou canal de whatsapp per facilitar el contacte entre els usuaris i el CAP Torreforta

Es podrà contactar a través del número 634 745 581

Imatge de la façana del CAP Torreforta-La Granja, que el CatSalut vol ampliar pròximament.

Un pas més per a l'ampliació del CAP Torreforta-La GranjaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els usuaris delCAP Torreforta-La Granja disposaran a partir del proper dilluns 17 d'agost d’un nou canal per contactar amb el seu Centre d’Atenció Primària a través de l’aplicació Whatsapp. Amb aquesta eina es facilitarà l’accés telefònic assegurant una resposta àgil amb criteris de seguretat i qualitat.

El canal garantiràuna atenció i gestió de petició delsusuaris, des del CAP, en les següents 24 hores de rebre el missatge. Es podrà contactar a través del número 634 745 581 de dilluns a divendres de 8a 20hores.

Després del pilotatge dut a terme, amb èxit, als centres de Salou i Miami Platja, a partir del dilluns 17 d’agost, entrarà en funcionament a Torreforta-La Granja. En les pròximes setmanes s’anirà implementant en la resta de centres de primària de la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris/es al seu centre de referència.

L'ICS del Camp de Tarragona recordaque els usuarisdels centres de primària continuen tenint al seu abast els canals habituals existents (telèfon, web, correu electrònic, etc.).

Per a gestions, consultes o demanar cita al CAP es pot enviar un missatge a través de la web de programació de visites ics.gencat.cat, trucant al seu centre de referència o al telèfon 933 268 901, també mitjançant un correu electrònic a ciutadaniacampdetarragona.ics@gencat.cat.

tracking