Diari Més

Festiu

La iMAGInada arrenca amb un espectacle de cabaret amb artistes de casa

Durant el dia s'ha començat a pintar un mural per mostrar el suport al comerç local

L'activitat 'Pintem el Comerç!'

La iMAGInada arrenca amb un espectacle de cabaret amb artistes de casaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Sant Magí 2020 continua escalfant motors amb els actes previs que van començar dilluns i que avui, dijous, han arrencat a les 10 del matí amb l’activitat Pinta el comerç! i que ha finalitzat amb la iMAGInada 2020 que enguany es realitza al Teatre Auditori del Camp de Mart. A més, durant tot el dia, l’Ajuntament s'ha il·luminat de color lila per celebrar els 40 anys de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que el 13 d’agost de 1980 va fer la primera actuació amb camisa lila a la Galera del Pla, a Tortosa.

Pel que fa a la iMAGInada, avui a les 20 h. s'ha inaugurat amb un espectacle de cabaret amb cinc artistes del territori, en el qual s'ha pogut gaudir de diferents disciplines artístiques com són la corda vertical, la roda Cyr o el pole art, entre altres. L’espectacle ha comptat amb l’actuació de Maria Cavagnero, Elena Llaó, Mila Martínez i Elia Pérez i Mateo, tot guiat per l’actuació del pallasso Cris Oller. Abans de l’espectacle d’inauguració, però, la iMAGInada ha donat el tret de sortida amb l’inici de la 12a edició que enguany ha hagut de reformular-se i canviar d’espai a causa de la pandèmia del coronavirus. La iMAGInada ha finalitzatla segona sessió de l’espectacle inaugural a les 22.30 h.

A banda, durant el dia, diferents balcons de la ciutat han lluït el color lila per celebrar els 40 anys de la Jove de Tarragona i s'ha realitzat l’activitat Pinta el comerç! en diferents centres cívics de la ciutat, com són el de Torreforta i el de Bonavista. L’objectiu és construir un mural gegant per donar forces al comerç de la ciutat, el qual s’exposarà uns dies després al centre de la ciutat. També durant el dia han tingut lloc dues visites guiades, una titulada Tarragona medieval, en la qual s’explicava com era la ciutat en aquesta època i l’altra la Tarragona romana per a la canalla, dissenyada per als més petits.

Un inflable pels 40 anys de la Jove.

La iMAGInada arrenca amb un espectacle de cabaret amb artistes de casaGerard Martí

tracking