Diari Més

Successos

Li roben al cotxe mentre deixava el carro en un centre comercial de Tarragona

El lladre va fugir amb un vehicle que l’esperava

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un client d’un centre comercial de Tarragona va observar amb els seus propis ulls com un individu li robava la cartera i el mòbil del seu cotxe, situat al pàrquing de l’establiment, mentre ell es trobava a pocs metres deixant el carro de la compra.

Va ser mentre la víctima s’allunyava del seu vehicle quan el lladre, sense cridar l’atenció, va aprofitar per agafar el que va trobar a l’interior del vehicle, que havia quedat obert. Un cop el client del centre comercial es va girar per tornar al seu cotxe, on havia deixat la compra, va veure com el delinqüent tancava la porta i marxava amb un altre vehicle que l’estava esperant.

La víctima del robatori va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra de Tarragona. Segons explicava, els agents li van comentar que es tracta d’una banda organitzada que es dedica a aquesta mena de furts i que, suposadament, escapen amb cotxes llogats.

Segons sembla, per llogar el vehicle utilitzen documentació falsa i, un cop tenen el seu botí, abandonen el cotxe a qualsevol lloc.

tracking