Diari Més

Queixes pel mal estat dels accessos i els elements de la Llarga

La dutxa per rentar-se els peus està mal situada

A l'esquerra la dutxa on els banyistes es renten els peus en tornar de la platja. A la dreta, l'accés a la Llarga de Cala Romana.

Queixes pel mal estat dels accessos i els elements de la LlargaCedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La platja Llarga de Tarragona continua sent el blanc de les queixes dels usuaris. Veïns de la zona critiquen l’indret on està instal·lada la dutxa per rentar-se els peus en tornar de la platja. Damunt de la vorera a tocar de l’accés de Cala Romana a la platja, a la carretera del Tennis, la font s’ha convertit en un cau de brutícia i fang a causa de la gran quantitat de sorra de platja que s’hi acumula i que es barreja amb l’aigua. Tanmateix, el camí d’entrada des de Cala Romana fins a la platja presenta un estat lamentable, ja que continuen al descobert una gran quantitat de pedres que suposen un perill pels banyistes.

Les noves queixes dels veïns se sumen a les que ja acumula pel fet que, enguany i després dels temporals de l’hivern passat, la platja s’ha fet més estreta per la pèrdua de sorra que no ha estat reposada, una circumstància que no permet mantenir la distància de seguretat mínima recomanada per evitar el contagi de la covid-19. D’altra banda, aquesta platja ha estat objecte de vandalisme recentment. La caseta de la Creu Roja va ser retirada per ser reparada després que la nit del dia 3 algú la va precipitar a terra des del búnquer on estava ubicada.

tracking