Diari Més

Laboral

L'Ajuntament de Tarragona contracta 16 persones per netejar solars i recintes municipals

Es tracta de dos plans d'ocupació amb contractes d'una durada de sis mesos

La contractació forma part de dos plans d'ocupació.

L'Ajuntament de Tarragona contracta 16 persones per netejar solars i recintes municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha contractat 16 persones a través de dos plans d'ocupació per encarregar-se de la neteja de les dependències municipals i de realitzar tasques de jardineria. La duració del contracte serà de sis mesos.

Del total, vuit realitzaran tasques de desbrossament i neteja d’herbes de solars i camins municipals, així com la retirada d’herbes d’alguns recintes del Museu d’Història de Tarragona, com el Circ o Amfiteatre. La resta realitzaran la neteja d’edificis i dependències municipals com són el Palau municipal, Casa Canals, Casa de la Festa, Amfiteatre, Tabacalera i Antic Ajuntament.

«El benefici d’aquests plans d’ocupació és doble: per una banda permeten oferir una feina a persones desocupades i, per l’altra, a l’Ajuntament li permet tirar endavant projectes de neteja com és el cas dels solars o els camins municipals», remarca l’alcalde en funcions i conseller de Neteja, Jordi Fortuny.

La contractació s'ha fet a través del Servei Municipal d'Ocupació (SMO) i és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) adreçat a diferents col·lectius.

tracking