Diari Més

El Pot Petit actuarà a Tarragona per Santa Tecla

Tindrà lloc el 23 de setembre al Teatre Auditori del Camp de Mart

El Pot Petit oferirà un espectacle que combina

El Pot Petit actuarà a Tarragona per Santa TeclaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de música familiar El Pot Petit actuarà a Tarragona durant les festes de Santa Tecla. Ho farà el mateix dia 23 de setembre a les 17 h al Teatre Auditori del Camp de Mart. El conjunt portarà un espectacle que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert el públic gaudirà de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari.

Es podran escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: Canta amb el Pot Petit, Ritmes i Rialles i A l’aventura!. Les entrades es poden comprar des d'avui mateix a través de ticketplus.cat.

El Pot Petit ha rebut diversos reconeixements per la seva tasca i trajectòria; destaca el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc El Pot Petit – 10 anys.

El concert del Pot Petit se suma a les altres propostes musicals amb què comptaran les Festes de Santa Tecla d'enguany com ara l'actuació dels Manel, de Miguel Poveda i d'Stay Homas, qui ja ha exhaurit les seves entrades per la seva cita al Teatre Auditori del Camp de Mart del dia 16 de setembre.

tracking