Diari Més

El Camp de Tarragona registra 10 nous brots de coronavirus

En total, hi ha 26 brots actius al Camp i 15 a les Terres de l'Ebre

Anàlisi de proves de PCR per detectar la presència del coronavirus.

Brot de coronavirus a la Val d'Aran amb set positius que van compartir una barbacoaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona ha registrat en les darreres hores 10 nous brots de covid-19. En total s'han detectat 43 casos i el Departament de Salut fa el seguiment a 149 contactes.

Un dels nous brots, denominat com Tarragona-Reus-Cambrils-Vila-Seca, s'ha detectat en l'àmbit laboral i familiar i registra nou casos amb 27 persones en seguiment.

Un altre s'ha detectat a Valls a l'àmbit laboral i familiar i registra quatre casos i 32 persones en seguiment. Un brot anomenat Tarragona (I) té tres casos positius i dos persones en seguiment després de donar-se en àmbit familiar. El brot Pallaresos-Tarragona-Salou donat entre un grup d'amics, ha registrat ja cinc positius i manté en seguiment a 20 persones. El brot Tarragona (II), sorgit en àmbit social i laboral, regstra 4 positius i 28 persones en seguiment.

Els darrers cinc brots es donen a Mont-Roig-Miami-Reus que, després d'originar-se en àmbit familiar, té 5 casos positius y 11 persones en seguiment. El brot Reus-Amopsta, orginat en l'àmbit familiar i laboral, té 3 casos positius amb una persona hospitalitzada i 11 en seguiment. El de Tarragona-Reus es va originar en àmbit familiar i ha registrat 4 positius i Salut manté el seguiment a 6 persones. Tarragona (III) és un brot d'ambit familiar i laboral i ja registra 3 casos postius i es segueix l'estat de 10 persones. L'últim nou brot que registra Salut al Camp s'ha donat a Salou(V) en àmbit familiar i ja registra 3 positius mentre que 2 persones es troben en seguiment.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, Salut registra 15 brots de coronavirus repartits en diferents indrets de la regió. En total, s'han donat 189 casos positius i 12 persones es troben hospitalitzades per afectacions relacionades amb el virus. El brot més significatiu es dona a Jesús-Tortosa que ja suma 42 positius, amb una persona hospitalizada i amb 4 altres individus en seguiment.

tracking