Diari Més

Port de Tarragona

La reforma de l'antiga seu del Port de Tarragona rep una ajuda europea d'1,6 milions

El fons FEDER ha valorat el projecte d'eficiència energètica de l'edificació

La reforma de l'antiga seu del Port de Tarragona rep una ajuda europea d'1,6 milionsport de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) ha subvencionat amb 1,6 milions d'euros la renovació energètica en l'antiga seu de l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT), segons informa aquest organisme.

La rehabilitació de l'edifici incorpora l'ecoeficiència obligatòria a Catalunya per un decret de la Generalitat que inclou els subministraments d'aigua i energia, els materials, els sistemes constructius i el pla de residus.

La concessió d'aquesta ajuda europea ha tingut en compte el pes de l'eficiència energètica en el projecte mitjançant un sistema que aïlla tèrmicament i impermeabilitza la façana.

Les obres ja estan acabant el tractament i tancaments de la façana i també s'executa ja la distribució dels interiors i les instal·lacions de climatització, electricitat, comunicacions i lampisteria.

A la fi d'estiu es passarà a l'última fase de construcció, que inclou els acabats, paviments, revestiments de parets i retocs finals dels treballs de fusteria, amb la previsió de tenir l'edifici llest a final d'any.

tracking