Diari Més

Municipal

La CUP qüestiona el cost real de l'anunci de l'última campanya del Patronat de Turisme de Tarragona

La formació també acusa el consistori d'amagar informació pública als ciutadans

Imatge de la campanya del Patronat Turisme de Tarragona.

La CUP qüestiona el cost real de l'anunci de l'última campanya del Patronat de Turisme de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quin és el cost real de l'espot realitzat dins la campanya 'Tarragona, la teva història'? Això és el que es qüestiona el grup municipal de la CUP de Tarragona a causa de les discrepàncies entre la informació que l'Ajuntament ha facilitat per vies diferents.

Tal com recorda la formació anticapitalista, l'espot de l'última campanya del Patronat Municipal de Turisme ha tingut un cost de 4.658 € segons les dades que el mateix patronat va facilitar a la CUP. Però aquesta quantitat no coincideix amb la qual el consistori tarragoní li va facilitar, a través del compte oficial a Twitter, a la petició d'informació d'una tarragonina. Aleshores la resposta va indicar que el cost de l'espot havia estat de 6.776 € (en els dos casos, amb l'IVA inclòs).

La mateixa usuària de Twitter, relata la CUP, també va sol·licitar formalment informació al Patronat de Turisme. En aquest cas, segons expliquen, la resposta del Patronat va ser que «li deneguen l'expedient sol·licitat, al·legant que arran de la covid-19 les treballadores del Patronat Municipal de Turisme estan fent teletreball i no poden consultar els expedients a les dependències del Patronat».

En aquest sentit, el grup municipal considera «molt greu» la resposta, ja que, segons afegeixen, el passat dijous van sol·licitar una còpia de tot l'expedient de campanya publicitària, «i l'endemà mateix des del Patronat ens va fer arribar l'expedient per via telemàtica». Per aquest motiu, la CUP denuncia que el Patronat de Turisme, «està negant el dret a la informació a la població».

La formació cupaire considera que la resposta donada a la ciutadana, «va en contra de laleide transparència, una pràctica opaca que recorda a l'èpocaballesteril».

En relació encara amb l'última campanya del Patronat de Turisme, la CUP assegura que a través del correu electrònic el Patronat els va indicar que part del cost destinat a l'espectacleAmfiteatrvm(cancel·lat a causa de l'alerta sanitària) s'havia destinat a pagar la campanya 'Tarragona, la teva història'. Però la CUP afirma que no tenia constància d'aquest canvi en el pressupost ni de la decisió definitiva d'anul·lar l'espectacle.

tracking