Diari Més

Equipaments públics

L'AMPA de l'Arrabassada de Tarragona aportarà propostes per a l'Institut-Escola

Ciurana diu que estan «satisfets i a l’expectativa» davant el calendari d’obres anunciat per Bargalló

Concentració promoguda per l'AMPA a la plaça de la Font, el passat 29 de juny.

L'AMPA de l'Arrabassada de Tarragona aportarà propostes per a l'Institut-EscolaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AMPA de l’Escola Arrabassada podrà plantejar les seves propostes al projecte de construcció de l’edifici que albergarà l’Institut. La seva presidenta, Arianna Ciurana, va manifestar ahir dijous que la decisió del departament d’Educació d’escoltar les alternatives que plantegi la comunitat educativa «és molt positiva». «Aquest procés participatiu abans no hi era, tot i que vam aconseguir que a l’Escola i hi hagués més zona verda en comptes de dues pistes d’esport». Ciurana va dir que estudiaran si és millor que els alumnes que es quedin als barracons siguin els d’Infantil o els de primer d’ESO. «Ho hem de parlar», va afegir.

Amb relació a les dates de construcció de l’Institut-Escola, aportades el passat dimecres pel conseller d’Educació, Josep Bargalló, Ciurana va dir que «estem contents i a l’expectativa, i seguirem atents» a l’evolució del projecte. Bargalló va anunciar que l’edifici de l’Escola estarà en funcionament el curs 2021-2022, i que els primers alumnes que accediran a l’Institut-Escola seran de primer d’ESO i ho faran, també, el curs 2021-2022, mentre que la resta de cursos accediran a les noves aules el curs següent.

Ciurana va comentar que «la Generalitat ens ha explicat que quan l’empresa que realitza les obres finalitzi una escola que fa a Lleida, els treballadors vindran a reforçar les de Tarragona». La presidenta de l’AMPA confia que els pares i alumnes no hagin de tornar a la plaça de la Font per exigir la finalització del projecte, com van fdur a terme el passat 29 de juny.

tracking