Diari Més

Veïnal

Intent de robatori o d'ocupació en blocs dels carrers Verge de Misericòrdia i Sant Miquel de Tarragona

Els veïns del Barri del Port estan amoïnats per la proliferació de casos

Portal del número 9 del carrer Verge de Misericòrdia on es van forçar els poms de quatre portes.

Intent de robatori o d'ocupació en blocs dels carrers Verge de Misericòrdia i Sant Miquel de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns dels números 9 i 14 dels carrers Verge de Misericòrdia i Sant Miquel, respectivament, es van portar un bon ensurt el passat dimecres quan algú va intentar accedir-hi a l’interior de diversos pisos. Els dos blocs d’habitatges estan molt pròxims. A més, en el número 16 de Sant Miquel va haver un intent d’ocupació fa un mes, segon va manifestar ahir dijous a aquesta redacció la presidenta de l’Associació de Veïns Barri del Port, Carme Puig. En aquest darrer cas, un veí va alertar la persona que resideix en el pis que el volien ocupar i, un cop es va assabentar, va actuar per evitar-ho, aconseguint el seu objectiu.

Segons va publicar el Blog del Barri del Port ahir dijous, la nit del dimecres un veí del número 9 del carrer Verge de Misericòrdia va trobar el pom de casa seva trencat. La persona afectada va trucar al 112 on, segons va dir, li van aconsellar que busqués un serraller. La porta del seu domicili estava tancada per dins. L’home, d’edat avançada, va demanar l’ajuda d’altres veïns, donant-se la circumstància que els poms d’altres tres pisos també estaven forçats. Un veí del bloc de Verge de Misericòrdia va confirmar a aquesta redacció els fets ocorreguts.

Un cop a l’interior del primer dels habitatges citats, no es va detectar cap robatori. El motiu, segons va apuntar el veí, va ser que l’intrús hauria fugit per la finestra de la cuina en sentir el soroll que feia el serraller, ja que va trobar aquesta oberta. El mateix dia algú es va introduir a l’interior d’un pis del número 14 de Sant Miquel.

Puig va comentar a aquesta redacció que «els veïns m’han dit que estaven molestos perquè en cap moment va aparèixer la policia i tenen por perquè no saben si el que es volia fer era robar o ocupar l’habitatge». La presidenta de l’associació de veïns va explicar que, en el cas del número 16 de Sant Miquel, «tot apunta al fet que es tractava d’un intent d’ocupació». Aquests fets «amoïnen els veïns», va remarcar Puig, qui va dir que és estrany que s’intenti accedir a pisos que estan molt pròxims. Segons va explicar, no té constància del fet que s’hagi identificat cap persona implicada en els tres casos.

tracking