Diari Més

Successos

Entren a robar cinc vegades en un mes al Restaurant by Magdalenos de Tarragona

La darrera entrada a l’establiment de la zona Park del Tenis Tarragona va ser dimecres i el presumpte lladre va ser detingut

Captura de les imatges enregistrades per les càmeres de vigilància del restaurant que recullen els moviments del presumpte lladre.

Entren a robar cinc vegades en un mes al Restaurant by Magdalenos de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Restaurant by Madalenos de la zona Park del Club de Tenis Tarragona (CTT) ha estat objecte de robatori fins a cinc vegades durant el darrer mes. L’última entrada amb força a l’establiment es va produir la mitjanit del passat dimecres. En aquesta ocasió, van enxampar el lladre in fraganti: es tracata d’un veí de Tarragona de trenta-quatre anys i de nacionalitat espanyola que compta amb nombrosos antecedents per delictes de robatori i contra el patrimoni, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a Diari Més. Els germans Xavi i Víctor Magdaleno, que gestionen l’establiment des de fa vuit anys, descriuen la gran impotència i pèrdues que els està generant la situació. Sospiten que el detingut, que ahir va passar a disposició judicial, és l’autor de les cinc entrades amb força.

La nit de dimecres, cap a les dotze, tornava a sonar l’alarma de seguretat del restaurant del CTT Park by Magdalenos quan l’establiment ja havia tancat. Era la cinquena vegada que sonava aquest mes i Víctor Magdaleno no s’ho va pensar dues vegades per anar al Tenis Park acompanyat d’un amic per comprovar què estava succeint. En arribar, es va trobar un home sortint per la porta i ell i la persona que l’acompanyava el van poder retenir a l’espera de l’arribada de la policia. «Me’l vaig trobar sortint. Va llençar els diners que duia. Només es va quedar amb bosses de patates i una Coca-cola», narra Víctor Magdaleno, qui assegura que, després de tantes entrades amb força, intenten no deixar ni diners ni objectes de valor a l’interior del local. I és que, en un mes, els han robat un televisor, un TPV de venda, tres portàtils i dos aparells Thermomix, a banda de les destrosses que han patit les portes en ser forçades. També van intentar arrencar les càmeres de seguretat que hi ha per tot l’establiment.

El xef, Xavi Magdaleno, explica que han reforçat la porta, però, així i tot, el lladre o lladres, aconsegueixen entrar. En qualsevol cas, els propietaris del restaurant sospiten que l’autor dels cinc robatoris és la mateixa persona, és a dir, l’home que va quedar detingut dimecres a la nit. «Vam posar més càmeres a l’interior del local i tenim gravacions. En les imatges se’l veu tranquil anant d’un lloc a l’altre del local. Sap perfectament on és tot», diu Magdaleno. Certament, en les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat es veu l’home regirant caixes i calaixos i amb una actitud tranquil·la, tot i que, en aquells moments, ja estava sonant l’alarma. «Sembla com si conegués el temps de resposta de la policia. Aquesta darrera vegada, van trigar divuit minuts a arribar», afegeix Víctor.

En l’anterior robatori, el lladre va entrar quinze minuts després que ells sortissin per la porta. «Havíem tingut un esdeveniment i vam tancar tard. Doncs quinze minuts després, ja sonva l’alarma. Estem força preocupats, ja que el meu germà, que és el xef, es queda sovint treballant a la cuina. Fa dues setmanes també van trobar una parella entrant a un xalet de la urbanització i van trencar una porta del club», afegeix Víctor Magdaleno. «Aquí queda tot més amagat, no hi ha trànsit per la zona, la qual cosa facilita aquest tipus de delicte», diu Xavi Magdaleno qui assegura que la preocupació és compartida pels veïns de la urbanització.

El presumpte lladre resta detingut pels Mossos d’Esquadra i, ahir, van testificar davant del jutge els afectats, els quals hauran de presentar les proves en els pròxims tres dies per a la celebració d’un judici ràpid.

tracking