Diari Més

Municipal

El Càmping Trillas Platja emprendrà accions legals contra l'Ajuntament

El ple d'avui ha ratificat la sanció de 900.000 euros per fer obres il·legals i generar danys paisatgístics

Recepció del càmping

càmping Trillas Platja Tamarit, tarragonaCàmping Trillas Platja Tamarit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris delCàmpingTrillas Platja Tamarit emprendran accions legals i estudia la possibilitat de denunciar les actuacions dels responsables de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Tarragona, després que avui s'hagiratificat sanció de 900.000 euros al ple.

L'Ajuntament va imposar a l'empresa aquesta sanció per haver construït una seixantena de cases prefabricades sense llicència, el novembre de l'any passat, en la zona de muntanya. El regidor Xavi Puig va assegurar a Diari Més, que sil'empresa «hagués procedit a fer la restauració, la sanció s'hauria reduït un 80 per cent, però no ho va fer».

Ara, des de l'establiment turístic asseguren que interposaranun recurs contenciós-administratiu «per evidenciar les greus irregularitats subjacents sota aquesta decisió».

El càmpingconsidera àmpliament acreditat a través de les proves presentades que el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) empara l'ús càmping a la parcel·la clau 37, ons'ha desenvolupat aquesta activitat des de fa dècades, i que per tant la fa perfectament legalitzable.

Segons els propietaris «el plantejament dels tècnics municipals significa en la pràctica una expropiació encoberta dels terrenys sense cap compensació econòmica». «L'absurd arriba a tal extrem que una part de la multa correspon a una tanca amb llicència municipal obtinguda l'any 89», afegeixen.

Totes les reunions mantingudes amb l'equip de Govern municipal han resultat infructuoses ja que no hi ha hagut «voluntat d'entesa», explica el director, Roger Trillas.

tracking