Diari Més

Veïnal

L'AVV de la Granja demana que es revisi la claveguera del carrer Menorca

L’entitat denuncia l’esfondrament de la calçada i pensa que la canonada pot estar trencada

Rosillo, en l'interior de la pista de petanca que l'Ajuntament construeix en una plaça del barri.

L'AVV de la Granja de Tarragona demana que es revisi la claveguera del carrer MenorcaCarles Gosálbez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns de la Granja ha expressat a aquesta redacció el temor davant la possibilitat que la claveguera que discorre pel carrer Menorca, un dels més transitats del barri i on està ubicada la Residència Ponent, pugui estar trencada. Aquesta sospita manté inquiets als membres de l’entitat, els quals demanen que es revisi el seu estat. El president de l’associació, Francisco Rosillo, va manifestar que «la calçada s’està enfonsant a causa dels autobusos i camions que hi transiten i tenim por que la canonada estigui trencada i es puguin produir fuites d’aigües fecals».

La realització d’una anàlisi de l’estat de la claveguera és una de les reivindicacions que fa la junta directiva que Rosillo presideix des de fa dos anys. «Aquesta és una claveguera principal, està situada al mig de la calçada i, com veiem que en un sector el terreny s’enfonsa, volem que s’actuï per evitar mals majors».

Rosillo demana més intervenció de l’Ajuntament en el barri, tot i que va mostrar-se satisfet pel fet que una de les reivindicacions, la construcció de pistes de petanca, comenci a ser una realitat. «Des de fa uns dies, l’estan fent», va explicar, per afegir que «he comentat als treballadors de la Brigada Municipal que estem contents perquè molta gent gran del barri la demanaven». L’associació també demana per a aquest col·lectiu la instal·lació «d’aparells de gimnàstica en parcs del barri», va dir.

En el capítol de peticions que l’associació de veïns fa a l’Ajuntament està «l’arranjament d’algunes voreres en mal estat i que es pintin els passos de vianants, ja que molts gairebé ni es veuen», va comentar Rosillo. Accions com les comentades «ajuden a millorar la vida de la gent del barri i, el més important, els suposa més seguretat a l’hora d’anar pel carrer», va dir el president de l’associació. Rosillo també va apuntar «la necessitat que es podin els arbres». En aquest punt, va assegurar que «n’hi ha que fa cinc anys que no els poden». «Ho hem demanat moltes vegades, i seguim insistint», va apuntar Rosillo, qui també va comentar que «ens agradaria veure més sovint la gent de la Brigada Municipal».

Una situació que té molt amoïnat el president de l’Associació de Veïns de la Granja és el comportament d’alguns propietaris de gossos. «A més que n’hi ha que no recullen els excrements dels animals, també veiem que molts no porten lligat el gos i el deixen lliure als parcs, on hi ha persones grans», va dir el president de l’associació.

tracking