Diari Més

Urbanisme

L'Ajuntament de Tarragona inicia les millores a la plaça dels Infants, al barri del Port

La reposició de palmeres i la plantació d’arbres són algunes de les tasques

Les obres també inclouen una tanca perimetral de fusta.

L'Ajuntament de Tarragona inicia les millores a la plaça dels Infants, al barri del PortAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament ha començat les obres de millora a la plaça dels Infants, una intervenció que consisteix en la reposició de sis palmeres, que havien mort, i la plantació de diversos arbres per tal que la plaça tingui zones d’ombra, especialment en l’espai dels jocs infantils.

A banda de la plantació vegetal, es millorarà la seguretat amb la construcció d’una tanca perimetral de fusta en la zona de jocs per a la canalla i s’instal·larà una taula per a jugar als escacs.

Segons Xavi Puig, conseller de Territori, «es tracta d’una intervenció que pot millorar l’aspecte de la plaça i a la qual el present govern ha afegit algunes millores addicionals respecte al pla que ens vam trobar», com ara la taula d’escacs o els punts d’ombra. «És una de les moltes actuacions que anirem fent al barri del port, un espai que serà clau per la revitalització de la ciutat», va afegir Puig. Les obres formen part de les propostes dels darrers pressupostos participatius i es van adjudicar a l’empresa Urbaser SA, per 48.322 euros.

tracking