Diari Més

Tarragona escalfa motors per celebrar el Sant Jordi alternatiu

Durant tot el dia en el tram de la Font del Centenari i el monument als Herois hi haurà parades de llibres i roses

Imatges de la Diada de Sant Jordi 2019 a la Rambla Nova de Tarragona

Diada de Sant Jordi 2019 a la Rambla Nova de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona celebrarà aquest dijous el Dia del Llibre amb una sèrie de propostes a la Rambla Nova, organitzades entre l’Ajuntament de Tarragona i llibreters i floristes de la ciutat, l’Escola de Lletres i l’Associació de Músics de Tarragona. D’altra banda, està prevista una programació especial el dissabte 25 de juliol al parc ecohistòric del Pont del Diable; organitzat per l’empresa Limonium.

Durant tot el dia, de 10 a 24h de la nit, en el tram de la Rambla Nova entre la Font del Centenari i el monument als Herois de 1811, hi haurà parades de llibres i roses d’establiments professionals de la ciutat, en un format reduït i segur.Durant tot el dia, les parades rebran la visita d’autors que signaran les seves novetats literàries.

A les 19h està previst un recital poètic a càrrec de Vanessa Martí d’una selecció de poemes del seu llibre ¿Los versos o la vida? I a les 21h, un segon recital poètic sobre Els Fruits sabrosos de Josep Carner, a càrrec dels alumnes del taller de poesia de l’Escola de Lletres de Tarragona. A les 22h es farà una actuació musical del grup El último vinilo, amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Tarragona.

Per la seva banda, el Parc Ecohistòric del Pont del Diable se suma a la celebració d’aquesta diada tan especial, amb una tarda dedicada al llibre de temàtica patrimonial (tant cultural com natural), organitzada per Limònium. El dissabte 25 de juliol a la tarda el parc acollirà la presentació de quatre llibres, inclòs Mar d’estiu de l’escriptor gironí Rafel Nadal, presentació a càrrec de la també escriptora Coia Valls-, entre d’altres, que es faran a la terrassa de la casa del guarda.

També hi haurà una zona de parades d’editorials i llibreries locals, on es podran comprar les novetats literàries, durant tota la tarda, de 17.30 a 20.30h; amb la participació de Piscina, un petit ocèa; Cossetània; el Servei de Publicacions de la URV i Ganzell.

tracking