Diari Més

Economia

El 95% de les habitacions de l'H10 Imperial Tarraco tenen vistes al mar

L’establiment obre avui les seves portes de dues de les sis plantes després d’una profunda restauració i del canvi de propietaris

Les vistes del mar, de la ciutat i de bona part del Camp de Tarragona  des de la planta sisena de l'hotel són espectaculars.

El 95% de les habitacions de l'H10 Imperial Tarraco tenen vistes al marOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les habitacions de l’H10 Imperial Tarraco acolliran avui divendres els primers clients, després de la profunda restauració a què ha estat sotmesa aquesta instal·lació hotelera que forma part de la imatge de la ciutat. Més de dos anys han calgut per donar la volta i posar al dia un hotel que segueix un concepte modern, actualitzat, molt allunyat del que va haver de tancar les portes quan pertanyia a la cadena HUSA.

Tot i que la primera data d’obertura es va fixar per al passat mes de març, la pandèmia de la COVID-19 va obligar a ajornar-la fins al setembre. La bona acollida que va tenir l’entrada en servei del sector de la restauració, el passat 3 de juliol, va decidir a la cadena a avançar la rebuda de clients que es volen hostatjar en les remodelades habitacions al 17 de juliol. Avui, per tant, Tarragona recupera un hotel emblemàtic que aposta obertament per un concepte modern.

Una mostra es troba a la sisena planta, on hi ha un bar amb piscina i, el que és més important, unes vistes impressionants de la geografia tarragonina, des del far de Torredembarra al Cap Salou, bona part del Camp de Tarragona i una imatge aèria de la ciutat, amb un angle excepcional de la Catedral i l’Amfiteatre. La terrassa es pot considerar un dels millors miradors de la ciutat.

La directora de l’H10 Imperial Tarraco, Silvia Schall, va manifestar a aquesta redacció «estem contents per poder avançar la data d’obertura i el nombre de reserves que tenim, i més en aquest temps marcats per la pandèmia». Schall explicar que el nou hotel disposa de 144 habitacions, prop d’una trentena menys que l’anterior Imperial Tarraco. Les habitacions són més espaioses i, el més important, el 95% tenen vistes al mar. En la reforma s’ha optat per transformar la ubicació de les estances amb la finalitat que «la gran majoria dels clients podran veure el mar des de l’habitació». A més, disposen de més espai i, un cop a l’interior, el disseny fa que siguin confortables pel tractament de l’espai de manera diàfana.

Clients de Tarragona

Un nodrit grup de persones que la nit d’avui la passaran en habitacions de l’H10 Imperial Tarraco són de Tarragona. Així ho va confirmar Schall, qui va dir que «el volen estrenar, viure’l des del primer dia com un turista més per tenir una experiència inesborrable». Els clients podran donar-se un bany en les dues piscines de l’hotel, gaudir dels espais de bar i dels menjadors.

Cristina Gil, responsable de l’àrea d’esdeveniments, va acompanyar al Diari Més en la visita que va realitzar ahir al nou hotel. Gil va mostrar les diferents dependències que ja estan en funcionament. De les sis plantes de l’hotel dedicades a habitacions, només s’han obert dues, tenint en compte que la pandèmia de la COVID-19 ha modificat les expectatives del sector de l’hoteleria, per la dràstica baixada del turisme.

Gil va remarcar que la terrassa amb piscina de la sisena planta, des d’on s’ofereix una nova perspectiva de la geografia i la ciutat de Tarragona, ja es pot visitar. De fet, ahir a la tarda eren diverses les persones que estaven presents. La responsable d’esdeveniments va comentar que l’ús d’aquest espai serà prioritari per als clients de l’hotel, però s’acceptarà la visita puntual d’altres persones sempre que sigui possible.

L’Hotel Imperial Tarraco va tancar les portes el 2017 i va ser posat a la venda. L’establiment es va construir el 1963 i, amb el temps, va quedar desfasat. La cadena HUSA, amb greus problemes econòmics, va haver de desprendre’s d’un dels seus establiments estrella. Amb la reforma que ha dut a terme H10, Tarragona guanya un nou hotel propi de les exigències del turisme actual.

tracking