Diari Més

Espais

L'Ajuntament rehabilitarà enguany la Casa de la Festa de Tarragona

A la reobertura de l’espai després del confinament hi van assistir un total de 75 visitants

Aspecte que presenta gran part del sostre de la Casa de la Festa i que l'Ajuntament arranjarà.

L'Ajuntament rehabilitarà enguany la Casa de la Festa de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona rehabilitarà abans que acabi aquest 2020 la Casa de la Festa, on s’hi exposa tot el bestiari popular festiu de la ciutat. L’espai presenta, des de fa anys, greus problemes d’humitats i fongs, i ha estat motiu de queixa de diversos grups municipals, els quals han demanat al consistori que el dignifiqui.

En aquest sentit i, segons ha pogut saber Diari Més, l’actual govern d’ERC i ECP va incloure l’arranjament de l’espai en una partida dels pressupostos municipals d’aquest 2020, amb un import total de 69.700 euros. Segons fonts municipals, la pandèmia causada pel coronavirus no ha permès, encara, executar la rehabilitació de l’espai. No obstant això, asseguren que enguany ho faran.

De fet, ahir va ser el primer dia que la Casa de la Festa va obrir les portes al públic després del confinament. Durant la jornada hi van assistir un total de 75 visitants, una afluència que el consistori va celebrar.

L’espai va obrir amb totes les mesures de seguretat i d’higiene per evitar contagis de coronavirus entre el públic. Així, la canalla va poder gaudir dels gegants, les bèsties i altres elements del seguici popular de Tarragona seguint un circuit marcat a terra per vinils i amb altres indicacions, com ara no tocar les peces amb les mans. A més, els visitants estaven obligats a anar-hi amb mascareta i l’Ajuntament va proporcionar gel hidroalcohòlic per rentar-se les mans.

tracking