Diari Més

Detingut el director de l'Aula Magna per manipular tests psicotècnics

Se li imputen els delictes contra la propietat intel·lectual, falsificació documental, frau i tràfic d’influències

Imatge de l'Aula Magna.

Aula Magna, a l'avinguda República Argentina de Tarragona.Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de l’Aula Magna de Tarragona ha estat detingut per, suposadament, manipular i falsejar tests psicotècnics d’accés a una plaça de policia per afavorir a algun dels aspirants al lloc. Han estat agents dels Mossos d’Esquadra els que han arrestat a Andreu Antolín, soci i director d’aquest centre formatiu situat a l’avinguda de la República Argentina. La detenció s'ha fet dins les mateixes instal·lacions de l’acadèmia.

Se li imputen els delictes contra la propietat intel·lectual, falsificació documental, frau i tràfic d’influències. La denúncia provindria d’un agent de la Policia Local de l’Arboç, municipi del Baix Penedès. L’acusat d’aquests fets ha passat avui mateix a disposició dels jutjats i després ha quedat en llibertat amb càrrecs. Ara està a l’espera de judici i el jutge li hauria retirat el passaport per evitar que marxi del país, com a mesura de control.

Aquest és el final d’una investigació de fa mesos dels Mossos d’Esquadra, que sorgeix arran de la denúncia de l’agent de la policia local de l’Arboç i comença amb els registres dels Mossos a les instal·lacions de l’Aula Magna de Tarragona i al domicili particular d’Antolín, psicòleg i agent del cos de seguretat autonòmic en excedència.

tracking