Diari Més

Solidari

El tobogan aquàtic del Nàstic concentra els actes del 'Mulla't'

Els Xiquets de Tarragona van fer dos pilars ben originals per no faltar a la tradicional cita

Els Xiquets de Tarragona tampoc van voler perdre's l'edició d'enguany i van aixecar dos pilars ben originals i diferents.

El tobogan aquàtic del Nàstic concentra els actes del 'Mulla't'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic de Tarragona va acollir un any més els actes del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, aquesta vegada sense obrir la piscina del Tennis per evitar aglomeracions de gent i respectar així les mesures de seguretat imposades per Sanitat per evitar la propagació de la COVID-19. En substitució d’aquest equipament, van instal·lar un tobogan aquàtic gegant aprofitant el desnivell que hi ha just al costat del Gol Sud del Nou Estadi.

A partir de les 11 h. van començar a llençar-se per aquest tobogan els diferents participants que volien gaudir de l’activitat i, alhora, col·laborar amb aquesta malaltia. Aproximadament una hora més tard, es van realitzar els parlaments per part del club grana i de l’Ajuntament. Entre els presents hi havia el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, la regidora d’Esports, Maria José López, i la tinent d’alcalde Carla Cunill.

Com en les darreres edicions, els Xiquets de Tarragona tampoc van faltar a la cita, tot i que aquesta vegada van innovar, ja que les mesures de Sanitat encara no permeten realitzar castells. En comptes de fer un pilar típic, van decidir fer-ne dos d’una manera original. Els castellers van estirar-se a l’interior del tobogan aquàtic, simulant dos pilars i els enxanetes van ubicar al seu costat la bandera del Mulla’t. D’altra banda, aquells que no volien mullar-se però sí que volien participar solidàriament amb la malaltia van tenir l’ocasió de fer una aportació econòmica adquirint material de marxandatge de l’edició d’enguany. La cloenda de la jornada va tenir lloc a les 14 h.

tracking