Diari Més

Suspès el casal d'estiu de Saavedra per un treballador que ha estat en contacte estret amb un positiu

Aquest treballador no havia tingut contacte amb els infants; però forma part del centre educatiu

Sortida dels alumnes de l'Escola Saavedra, ahir a la tarda.

L'atropellament d'una mare posa en alerta l'AMPA de l'Escola Saavedra de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí una persona de l'equip de l’Escola Saavedra, on s’està desenvolupant un casal d’estiu, ha comunicat a l’Ajuntament de Tarragona que ha estat en contacte estret amb una persona que ha donat positiu en Covid-19. Seguint el Protocol de Salut, aquesta persona està en confinament domiciliari i se li farà el test PCR.

Com a mesura de prevenció i tal com estableix el protocol, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, que organitza els casals d’estiu, ha comunicat a les famílies aquesta situació, ha suspès el casal de Saavedra fins a nou avís i també ha informat que la persona que està en confinament no és de l'equip de lleure del casal i no havia tingut contacte amb els infants; però forma part del centre educatiu i, per precaució, s’han suspès les activitats, a l’espera dels resultats del PCR.

Des de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament s’ha avisat al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, titular del centre escolar.

Es recorda a la ciutadania que les mesures de prevenció sanitàries són: la utilització de mascareta, mantenir les distàncies i netejar-se sovint les mans.

tracking