Diari Més

Solidaritat

Sanitaris de Tarragona recolliran fons per al Banc d'Aliments

Oferiran sessions de fisioteràpia, osteopatia, xerrades de salut, tallers i cursos

Vista general del magatzem del CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda, on el Banc dels Aliments organitza el menjar del Gran Recapte.

El Banc d'Aliments xifra per sobre dels 4 milions de quilos el menjar recollit durant el Gran RecapteACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers de Tarragona recolliran fons la setmana que ve per al Banc d'Aliments, segons informen els impulsors d'aquesta campanya.

Amb el nom de Salut en acció, centres de Tarragona i Reus i alguns professionals independents, recaptaran fons mitjançant sessions de fisioteràpia, osteopatia, xerrades de salut, tallers i cursos.

Així, s'ofereixen sessions de ioga, tallers per aprendre a relaxar la mandíbula, xerrades informatives per conèixer el sistema respiratori i tallers sobre alimentació saludable, entre d'altres propostes agrupades en la pàgina web salutenaccio.com.

Els diners que es recaptin amb aquestes accions es donaran de forma íntegra al Banc d'Aliments, els usuaris del qual han augmentat en un 40% per culpa de la crisi sanitària de la covid-19 i, dilluns 20, es farà pública la quantitat recollida.

tracking