Diari Més

El Minipop celebra 10 anys amb un concert de Carlos Sadness i Suu a Tarragona

L'actuació tindrà lloc el proper 20 d'agost al Camp de Mart

Imatge de la portada de 'Tropical Jesus'.

El Minipop celebra 10 anys amb un concert de Carlos Sadness i Suu a TarragonaCarlos Sadness

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Minipop celebrarà el seudesè aniversari amb un concert deCarlos Sadness i Suu al Camp de Mart de Tarragona. També actuarà dj Poppy (Laia Marin) que proposarà un viatge musical per les diferents edicions del festival.

Sadness arribarà a Tarragona després d'estrenar recentment el seu últim treball Tropical Jesus, mentre que la Suutambé ha estrenat disc aquest 2020 que porta com a títol Ventura.

Per garantir les mesures de seguretat arran del Covid-19 el públic podrà gaudir del concert assegut, amb mascareta i mantenint la distància de Prèviament hauran derentar-se les mans amb el gel hidrològic que trobaran al recinte.

Les entrades per al concert, només 500, es posaran a la venda a partir de divendres a les 12 hores a través web Entradium per un preu de 15 euros.

Segons ha explicat l'organitzaió del Minipop, els abonaments no retornats de l'edició del 2020 no seran vàlids per aquest concert al Camp de Mart sinó pel festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021 al passeig de les Palmeres.

tracking