Diari Més

Mobilitat

Tallaran un sentit d'un carrer de Sant Ramon per donar més espai a vianants i esportistes

A més, el carrer Riudecanyes de Campclar passarà a ser d’un únic sentit

El sentit del costat dels habitatges del Barranc del Comellar de Sant Ramon es tallarà al trànsit.

Barranc del Comellar de Sant Ramon, TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que durà a terme dues modificacions al trànsit de la ciutat. En primer lloc, es tallarà a la circulació la calçada del carrer del Barranc del Comellar, al barri de Sant Ramon, més pròxima als habitatges. La regidoria de Territori i Mobilitat del consistori ha pres aquesta decisió a petició de l’Associació de Veïns de Sant Salvador Sant Ramon, amb la intenció de donar més espai als vianants i a aquelles persones que practiquin esport.

D’aquesta manera, i després dels pertinents estudis dels tècnics de mobilitat, només es podrà accedir al carrer Barranc del Comellar des de l’N-240 fins al carrer Franqueses de Codony, per tal de poder entrar al barri del nord de la ciutat. A més, des de l’avinguda de Sant Salvador i des del carrer de l’Alzina del Mas, només es podrà circular amb vehicle fins al carrer Mas dels Cups, excepte aquelles persones propietàries de guals. Finalment, al carrer Franqueses de Codony només s’hi podrà accedir fins al carrer Mas d’en Garrot.

Aquesta modificació del trànsit té a veure també amb les circumstàncies excepcionals ocasionades per la pandèmia del coronavirus i amb els canvis de costums que comporta, especialment amb les mesures de seguretat, com ara la distància d’1,5 metres intrapersonal, indica el consistori en l’anunci de modificació viària a Sant Ramon.

Per altra banda, després que el servei de mobilitat de l’Ajuntament observés que el carrer Riudecanyes del barri de Campclar té una amplada de 4,70 metres i el doble sentit és incompatible quan els vehicles de les cases adossades han de descarregar o fer altres tasques, s’ha decidit que el més convenient per la seguretat viària és que el carrer es converteixi d’un únic sentit de circulació, des del carrer Riu Siurana cap a la ferradura del carrer Riu Besòs. Amb això s’evitarà els girs actuals al carrer Riu Siurana amb una sortida més segura.

tracking