Diari Més

Seguretat

Les restes del despreniment a Pau del Protectorat segueixen a la vorera

La presidenta de l’Associació de Veïns Barri del Port demana reunir-se amb el regidor Pinedo

Aspecte que oferia el tram de Pau del Protectorat afectat pel despreniment la setmana passada.

Les restes del despreniment a Pau del Protectorat segueixen a la voreraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les restes del despreniment que el passat 17 de juny es va produir en l’edifici que va albergar la caserna de la Policia Nacional, al carrer Pau del Protectorat, segueixen ocupant part de la vorera. Una tanca que envaeix un sector de la calçada continua evitant la circulació de persones per la zona afectada gairebé tres setmanes després que es produís el despreniment. L’Ajuntament, en la seva qualitat de propietari, va iniciar els tràmits per la cessió de l’immoble a l’Incasòl el febrer de l’any passat. L’edifici fa cantonada amb el carrer Santiyan, està desocupat des de fa anys i el més probable és que es tiri a terra per construir habitatges de protecció oficial.

Diari Més va posar-se en contacte amb l’Ajuntament ahir diumenge. El regidor responsable de l’àrea d’Habitatge, Hermán Pinedo, va traslladar a aquesta redacció el fet que l’Ajuntament treballa en tot el que envolta l’edifici de Pau del Protectorat, però va dir que no era moment de fer declaracions referides al despreniment ni al possible ús que pot tenir l’immoble en el futur.

La presidenta de l’Associació de Veïns Barri del Port, Carme Puig, es va reunir el passat divendres amb el regidor de Territori, Xavi Puig, qui li va traslladar que la persona competent en matèria d’Habitatge és Hermán Pinedo. Des de fa anys, l’associació proposa destinar l’edifici a centre cívic o que almenys una part sigui per les entitats del barri. Cal recordar que a tocar de l’immoble està l’església de Sant Nicolau de Bari, seu de la Cofradia del Cristo del Buen Amor.

tracking