Diari Més

Policial

Operació policial per treure els comptadors dels pisos ocupats del Rancho Grande

Els Mossos d'Esquadra també s'han personat per donar suport

Tràfic de drogues, baralles i destrosses dels ocupes és amb el que conviuen cada dia els propietaris del número 2 del carrer Sant Andreu del Serrallo

L'edifici Rancho Grande del SerralloGerard Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha dut a terme aquest matí de divendres una operació policial a l'edifici del Serrallo, conegut com Rancho Grande. Aquí els tècnics del consistori i de la companyia elèctrica haurien procedit a retirar els comptadors dels pisos que tenien punxada la llum de forma il·legal.Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al barri passades les set del matí per donar suport als agents municipals.

El conseller de Territori i Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, ha explicat que el tema dels ocupes al número 2 del carrer Sant Andreu del Serrallo «preocupa molt» i s'estan utilitzant totes les eines existents per resoldre'l». Puig ha explicat que en total s'han tret 22 comptadors durant el dispositiu ja que suposen un risc d'incendi. El conseller assegura que mantenen converses amb els veïns i que el problema amb els ocupes s'arrossega des de fa anys.

tracking